Beste Wordpress webhotel

Bli partner

Vi ønsker samarbeid med design, reklame eller andre type byråer som har flere WordPress-nettsider i sin portofølje.
Image

Vi søker flere partnere

Våre partnere har alt i fra 5 eller 100 nettsider på våre servere. Priser og leie av webhotel styres i stor grad av antall nettsider og behov for tjenester. Kontakt oss gjerne direkte på salg@uhost.no, så vil du raskt få et estimat av oss.

99,5 % oppetid og gode kriseløsninger

Vi besitter høy kompetanse på WordPress og har bygget vår servere kun til å drife små og store installasjoner. Våre hostingplaner er fullt skalerbare, slik at du som partner kan tilpasse ressursene etter dine kunders behov. Dette gjør det enkelt å håndtere både små og store prosjekter.

Oppetid, og at nettsider skal fungere til enhver tid er et krav. Likevel, så må utvidelser, tema, wordpress og annet bli oppdatert. Ved store nettsider og hvor all form for nedetid er uaktuelt, har vi egne løsninger som feks CloudFlare og tilsvarende. Uavhengig av antall nettsider og avtale du får med oss, så etterstreber vi oppetid på 99,5 %.

Hva om et nettsted er nede?
Da er vi raskt på saken og det lyser en rød lampe hos oss. Veldig ofte tar vi å midlertidig tilbakestiller til den forrige fungerende versjonen, slik at nettsiden er raskt oppe igjen. Deretter starter analyse -og feilsøkingsarbeidet med å finne ut den eksakte grunnen.

Sikkerhet er helt avgjørende, spesielt for nettsteder som bruker Woocommerce eller for nettsider som har mange utvidelser. Vi sørger for at alle WordPress- og WooCommerce-installasjoner er oppdatert med de nyeste sikkerhetsoppdateringene, slik at du kan ha full trygghet. For noen partnere kjøres det backup hver dag, mens for andre er det tilstrekkelig med feks hver 5. dag. Dette, og mer, finner vi løsning på gjennom videre dialog.

Om du tenker at vi kan hjelpe hverandre, så vennligst ta direkte kontakt på salg@uhost.no.

Sikker og stabil drift

24/7 overvåkning

Lynraske webhotel

Norsk support

Nysgjerrig på hva vi kan levere? Send oss en forespørsel og få et tilbud!

Vi vil besvare henvendelsen din så fort vi kan. Har du behov for rask hjelp, anbefaler vi deg å kontakte oss på telefon uavhengig av åpningstider.

Vi gleder oss til å høre fra deg!